30 June 2017

Bean Cake



RECEPT:

Korpus
- 1 konzerva černých fazolí (propláchnout)
- 1 kozerva cizrny
- 100g mouky (jakékoliv - já používám pokaždé jinou)
- 3 vejce
- 2 banány
- špetka soli
- kakao
- prášek do pečiva
- med / javorový sirup / xylitol nebo cokoliv na oslazení

Krém
- 250g jemného tvarohu
- 100g zakysané smetany
- 3 lžíce kokosového oleje
- 1 tabulka roztopené hořké čokolády

Smícháme všechny ingredience na korpus a pečeme cca 40 minut na 180 stupňů. Mezitím si vytvoříme krém. Vychlazený korpus podélně rozřízneme, promažeme krémem a zbytek krému dáme navrch.
Pokud chcete místo tvaru dortu raději fazolové brownies na čtverečky, korpus upečte v hranatém plechu a místo krému na vrch roztopte kokosový olej s kakaem a javorovým sirupem.


4 comments:

  1. Wau, že z fazuli. Tak to by som na prvý pohlad vobec nepovedala. Zaujimalo by ma ako chuti.
    Štýl ženy

    ReplyDelete
  2. oh, mňam toto vyzerá famózne a vôbec by som nepovedala, že je to z fazule :O ❤ xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    ReplyDelete
  3. Tak ten by mi určitě chutnal ♥

    ReplyDelete

Thank you so much for your lovely comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...